De eerste set startte Michael Schunselaar met Mireille Huzen, Maaike van Dijk, Myrthe Schuurman, Manouk Schoemaker, Sterre Oosterbroek, Sabine van den Berg en Irene Bijker. Nieuwleusen ging gelijk op met Groningen. Flash dames 1 kon een kleine voorsprong pakken, maar kon dit niet lang vasthouden. De hele set was spannend en beide teams waren aan elkaar gewaagd. Bij een stand van 21-21 kwam er een dubbele wissel. Eva Rosa Fieten kwam in het veld voor Maaike en Anouk Blik kwam in het veld voor Myrthe. Dit pakte goed uit. De set werd met 25-23 gewonnen.

Flash begon met dezelfde opstelling als in de eerste set. Flash keek gelijk tegen een achterstand van 3-7 aan. Bij een achterstand van 5-10 werd opnieuw de dubbele wissel toegepast. Flash bleef knokken en kwam dichterbij Oranje Nassau. Tot aan het eind van de set bleef het spannend. Helaas kon Nieuwleusen niet ver genoeg terugkomen en verloren zij deze set met 23-25.

De derde set ging van start en Nieuwleusen wilde deze set winnen. Manon van Blanken kwam in het veld voor Sterre. Flash begon een stuk scherper in de derde set. Hierdoor konden zij aan het begin een voorsprong opbouwen. Nieuwleusen liet Oranje Nassau toch weer iets terugkomen. Bij een stand van 22-16 vroeg Michael een time-out aan. Dit zorgde ervoor dat Flash weer op scherp werd gezet en dat zij deze set winnend konden afsluiten met een stand van 25-17.

Om een vijfsetter te voorkomen, moesten de dames uit Nieuwleusen deze set winnen. Flash begon erg rommelig. Maar de dames uit Groningen konden geen voorsprong pakken en het ging gelijk op. Bij een stand van 15-12 lukte het de dames van Flash om een voorsprong op te bouwen. Deze werd niet meer uit handen gegeven en Flash won deze set met 25-18.

Dit betekent dat de dames uit Nieuwleusen revanche genomen hebben op de dames uit Groningen.

Volgende week speelt Flash uit tegen Grijpskerk dames 1. Dit belooft weer een spannende pot te worden. Publiek is uiteraard van harte welkom!