Op zaterdag 9 februari speelden de dames uit Nieuwleusen een thuiswedstrijd tegen Dalen. De uitwedstrijd werd nipt gewonnen, thuis wilden de dames dat anders gaan doen.

De eerste set begon Flash goed aan de wedstrijd maar af en toe kwam Dalen toch weer iets te dichtbij. Gelukkig ging de set wel met 25-22 naar Nieuwleusen.
In set twee ging het allemaal wat makkelijker en dat was ook aan de cijfers te zien: 25-18.
Set drie leek een kopie van de eerste set. Nieuwleusen liet Dalen weer meer in het spel komen, waardoor het weer onnodig spannend werd: 25-21.
Het stond inmiddels 3-0, maar die extra punt was Flash hard nodig gezien de standen op de ranglijst. En ook de vierde set ging naar Nieuwleusen. In deze set kwamen Maaike, Myrthe, Korien en Lisa in het veld. Er werd een prima set gespeeld met als resultaat een 4-0 winst voor Flash. Concurrenten Stentor en DOK verloren allebei en Sudosa liet een puntje liggen. Hierdoor draaien we dus nog volop mee in de Derde divisie en is het nog van alles mogelijk! De volgende wedstrijd speelt Nieuwleusen op 23 februari tegen Veracles in Groningen.