Afgelopen zaterdag nam dames 2 het op tegen de dames uit Marknesse. Marknesse staat een plekje onder Nieuwleusen, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

De eerste set begon Flash erg sterk aan de wedstrijd. De pass kwam goed aan waardoor de spelverdeler alle speelsters gemakkelijk kon bedienen. Flash trok daarmee aan het langste eind en wint de set met 25-13.

De tweede set begon het al wat lastiger te worden. Flash werd af en toe een beetje slordig waar Marknesse duidelijk van profiteerde. De dames van Marknesse wisten deze set dan ook met 17-25 binnen te halen.

De derde set wist Flash de set weer goed te beginnen, verdedigend stonden we goed, waardoor de spelverdeler haar aanvallers uitstekend kon bedienen. Deze set werd dan ook met winst afgesloten voor Flash 25-18.

De vierde set werd Flash opnieuw slordig, waar Marknesse opnieuw van profiteerde. Aan het einde van deze set kwam Flash weer goed terug, maar helaas was dit te laat en won Marknesse deze set met 21-25.

Om winst uit deze wedstrijd te halen moest Flash de 5e set uiteraard winnen. Deze set wist Flash haar eigen spel weer op te pakken en stonden voor met 11-7. Helaas bleef Flash dit goede spel niet doorzetten, waardoor er ruimte ontstond voor Marknesse. Marknesse trok opnieuw aan het langste eind en won met 14-16.

Flash verliest opnieuw, maar staat nog met 7 punten boven Marknesse. Volgende week speelt Flash om 19.00u tegen CSV. Support kunnen wij goed gebruiken!!