Zaterdag 9 maart speelden de dames van Flash een belangrijke wedstrijd tegen de dames van Stentor, uit Haren. De vorige wedstrijd wist Stentor met 3-1 te winnen, dit wouden de dames uit Nieuwleusen natuurlijk niet nog eens laten gebeuren.

De eerste set gingen de teams gelijk op, later sloeg Stentor een gaatje, de dames van Flash probeerden met veel vechtlust nog in de buurt te komen maar dit was te vergeefs, flash verloor de set met 21-25.

De tweede set was de score telkens wisselend. Stentor kwam even op voorsprong maar de dames van Flash vochten zich terug en wisten hierdoor met veel enthousiasme de set te winnen met 26-24!

1-1 in sets, dus Flash zag mogelijkheden voor de volgende sets. Helaas liep het in de derde set niet goed, veel persoonlijke fouten en het slimme spel van Stentor zorgde voor een verloren set, 15-25.

De dames uit Nieuwleusen wilden er een vijfde set uit slepen! Het spel ging dan ook gelijk op in de vierde set. Stentor liep weer een aantal punten uit en wist dit goed vast te houden. Flash kwam nog even terug maar kon de achterstand niet meer goed maken. deze set werd verloren met 22-25.

Volgende week spelen we weer een spannende wedstrijd, maar dan tegen de nummer 1! Om 18:00 tegen het eerste dames team in Dwingeloo. Publiek is welkom!