Volleybalvereniging Flash heeft zaterdag 23 maart haar eerste kampioensteam van seizoen 2018-2019 al kunnen huldigen. Team oranje (niveau 5) vierde voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste Flash herenteam een feestje.

Het team, bestaande uit Roos Hoeflaak, Iris Popken, Eryn Kerkhof, Lieke Laarman, Myrle Timmerman en Celine van Drimmelen, heeft in de afgelopen maanden alle wedstrijden gewonnen. Ze kunnen zich dus met grote overtuiging kampioen noemen.

De huldiging vond onder grote belangstelling van ouders, opa’s en oma’s en andere aanwezigen plaats. De voorzitter van Flash, Tineke Meijerink, sprak vol trots de jeugdleden toe en bedankte de sponsoren, trainers en coach van het team. De meiden kregen een mooie medaille van de vereniging en het feestje werd compleet gemaakt met patat en drinken in het grand café van de Spil.