Zaterdag 23 maart mocht Flash Nieuwleusen Dames 1 spelen tegen Dio/Bedum Dames 1. Het was alweer even geleden dat Flash tegen Dio/Bedum had gespeeld. Deze wedstrijd had Flash gewonnen, 0-4 uit bij Dio/Bedum. Dio/Bedum staat nu op de 6e plek in de ranglijst en Flash op de 4e plek.

De eerste set begon Flash direct erg sterk. Want ja, een goed begin is het halve werk. Deze set verliep soepel en de dames van Flash wisten dan ook de set binnen te halen. De uitslag is 25-14 geworden.

In de tweede set wist Flash de spirit goed vast te houden. Tussendoor heeft de coach er nog een dubbele wissel ingegooid, dit heeft uiteindelijk tot 25-17 geleid. 

En dan begon de derde set alweer. Ook deze set ging erg goed. Na een aantal wissels (dubbele wissel / libero wissel) wisten de dames van Flash ook deze set te winnen. De set is gewonnen met een mooie stand van 25-14.

Maar we zijn nog niet klaar, Flash wilde natuurlijk de volle vijf punten in huis houden. Dit werd Flash alleen niet makkelijk gemaakt. Flash moest van goede huize komen om de set binnen te halenFlash ging in het begin steeds gelijk op met Dio/Bedum. Er werd een aantal keer gewisseld door Flash. Uiteindelijke trokDio/Bedum aan het langste eind. De set is verloren met 19-25. De uiteindelijke stand is 3-1 geworden. Ondanks het verlies van de laatste set, heeft Flash toch nog 4 punten thuis weten te behouden. 

Over twee weken speelt Flash de een na laatste wedstrijd van het seizoen tegen Smash Dames 1 in Beilen. Dit team is al gedegradeerd maar dat zegt natuurlijk niks. Publiek is daarom van harte uitgenodigd om Flash te komen aanmoedigen op 5 april om 20:45 in Beilen