Een geslaagd volleybalweekend!

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het volleybalweekend voor de jeugd van Flash! Voorgaande jaren werd deze gehouden in de sporthal in Nieuwleusen, maar vanaf dit seizoen moest er uitgeweken worden naar een andere locatie namelijk: Summercamp in Heino! Op vrijdagavond rond een uurtje of 7 druppelden de jeugdspelers één voor één de accommodatie binnen. Nadat iedereen een slaapplek had gevonden stond er wat drinken en wat lekkers klaar. Hierna hebben we een spel gedaan in het bos en terug bij de accommodatie gingen we verder met spelletjes doen! Na een korte nacht hebben we gezellig ontbeten en zijn we gaan zwemmen. Na de lunch hebben we leuke partijtjes gedaan met volleybal. Na de volleybal was het tijd om weer naar huis te gaan! Wij kijken terug op een geslaagd volleybalweekend!

Activiteitencommissie