Zoals elk jaar wordt het nieuwe volleybalseizoen afgetrapt met een presentatie avond van de jeugdteams en het traditionele openingstoernooi voor de seniorenteams.

Afgelopen vrijdagavond stonden de 23 jeugdteams van seizoen 2019-2020 te popelen om gepresenteerd te worden aan de aanwezige ouders, sponsoren en andere belangstellenden. Speciaal voor deze gelegenheid waren er tribunes in de zaal geplaatst, zodat iedereen de presentatie van dichtbij mee kon maken. De ruim 130 jeugdleden kwamen onder begeleiding van muziek en applaus de zaal binnen, waarna de voorzitter van Flash, Tineke Meijerink, vol trots de teams even kort voorstelde aan het publiek. Na de presentatie kreeg de jongste jeugd een clinic van dames 1 en 2 aangeboden en werden de ouders en de oudere jeugdleden uitgenodigd voor enkele informatie onderdelen. De avond werd afgesloten met een verenigingsderby tussen D1 en D2, waarbij het eerste damesteam als sterkste uit de wedstrijd kwam.

Zaterdag werd de Spil vanaf 10:00 uur gevuld met diverse seniorenteams die het openingstoernooi als belangrijke voorbereiding op het nieuwe seizoen beschouwen. Om 16:30 uur werd de laatste wedstrijd afgefloten en mochten de laatste welverdiende bitterballen genuttigd worden.

Met beide activiteiten was het weer een succesvolle aftrap voor Flash van seizoen 2019-2020.