Van traditionele bok naar troon!

‘Week van de Scheidsrechter’, dit jaar van zaterdag 5 t/m zondag 13 oktober

Scheidsrechters, je hebt ze in alle vormen en maten, in alle leeftijden en van ieder niveau. De één fluit meer dan de ander, de één fluit divisieniveau en de ander houdt het liever bij de lagere klassen. Waar ze ook fluiten, ze zijn 100% onmisbaar binnen de sport en daarom roepen we jullie op om ze op zaterdag 5 oktober en/of zaterdag 12 oktober extra in het welverdiende zonnetje te zetten!

Ook Flash doet mee aan deze landelijke actieweek, zonder scheidsrechters geen wedstrijd. Bedenk met je team iets ludieks en bedank je scheidsrechter(s). Meer informatie vind je op www.nevobo.nl/scheidsbedankt.

Zorg er in ieder geval voor dat de scheids zich in deze week ontzettend bijzonder voelt. Maak een foto of filmpje van jullie bedankje en deel het op social media met de hashtags #Scheidsbedankt en #Volleyscheids2019.