Met evenveel wedstrijden en punten beloofde de wedstrijd tegen Volco Ommen een spannende pot te worden. En dat bleek ook zo te zijn!

Allereerst werden de spelers tijdens de warming up afgeleid door het brandalarm in de sporthal. Er werd getwijfeld om hier reactie aan te geven, omdat de dames de warming up graag wilden vervolgen en niet iedereen uit het gebouw leek te gaan. Gelukkig was het brandalarm niks ernstigs.

De eerste set konden de dames van Nieuwleusen nog niet helemaal in het spel komen, terwijl Volco Ommen dat wel kon. Halverwege de set lukte dit beter voor de Nieuwleusenaren. Helaas was het te laat. Het werd 20-25.

In de tweede set wisten de dames van Nieuwleusen het spel sneller op te pakken. Ondanks het niveau van Nieuwleusen werd er ook veel tegengas gegeven vanuit Ommen. Na een lange strijd werd het 25-22.

De derde set werd snel gewonnen, omdat Volco Ommen steeds meer fouten ging maken. Dit resulteerde in 25-16.

De winst leek bijna binnen te zijn. Helaas werden de fouten ook meer gemaakt aan de kant van Flash. Volco won deze set met 19-25.

In de laatste set waren de serves erg belangrijk aan de kant van Flash Nieuwleusen. Volco Ommen kreeg de ballen niet meer goed bij het net. De dames wonnen met 15-9.

Na afloop kregen de scheidsrechters een leuke attentie, vanwege de week van de scheidsrechter. Nogmaals bedankt!
1e scheidsrechter: Roel Kiers
2e scheidsrechter: Jesse Spans

Een 3-2 winst. De dames staan nu op een derde plek. Volgend weekend zal er gespeeld worden in Dalen. Dit zijn dezelfde tegenstanders waar dames 1 de bekerwedstrijd tegen gaat spelen. Publiek is altijd welkom!