Steun jij Flash met glasvezel?

Glasvezel: de toekomst als het gaat om je internet-, telefonie- en tv-verbinding in huis. Wellicht dat je nu denkt: maar ik heb toch goed internet? Of mijn TV-signaal is toch prima? Het stijgende gebruik van internet vraagt om een andere aanvoer. Niet ADSL, niet Coax, maar…. Glasvezel.

En als jij nú kiest voor glasvezel, kun je Flash ook nog eens steunen. In samenwerking met Voscomtronics heeft Flash een actie opgezet. Elke aanmelding via Voscomtronics levert ons als vereniging €10,- op. En mochten wij 40% van de kern van Nieuwleusen over krijgen op glasvezel, dan verdubbelt Glasvezel Buitenaf dat bedrag. Dat betekent €20,- per aanmelding.

Daar hoef je eigenlijk niets voor te doen. Voscomtronics zoekt voor jou uit welke provider voor jou het meest voordelig is. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten via www.vct-ommen.nl/flash en zij nemen contact met je op voor een vrijblijvend en gratis advies. Je zit dus nergens aan vast.

Meld je je aan via Voscomtronics bij één van de providers, dan krijgt Flash €10,-!

Waarom glasvezel?
Wil je weten waarom je zou moeten kiezen voor glasvezel? Kijk dan op www.vct-ommen.nl/glasvezel. Voscomtronics kan je daar ook alles over vertellen. Het is in bijna alle gevallen niet duurder dan je huidige abonnement. Mocht je ná 2 december (dé deadline) alsnog glasvezel in huis willen, dan kost je dat minstens €995,-. Zeker de moeite waard om je even te laten informeren.

Desondanks is het steunen van Flash natuurlijk de allerbelangrijkste reden. Doen dus!