Na 2 weken geen wedstrijd te hebben gehad, ging dames 1 op vrijdag 2 november met veel zin en helemaal compleet, richting Lemmer! Want Korien Hovenga is back! Je kan haar weer zien spetteren op het veld. Na 3 weken vakantie in Canada is ze weer terug bij het team.

De eerste set verliep nog een beetje stroef. De één na de andere service vloog bij ons uit. Waardoor Lemmer steeds een paar punten voor bleef in de set. Maar zoals Manon van Blanken zei ‘’zonder wrijving geen glans’’. We hadden even de tijd nodig om te gaan stralen. Gelukkig deden we dit net op tijd en trokken wij aan het langste eind. We wonnen de set met 25-22.

In de tweede set hadden wij steeds een kleine voorsprong. Dit werd nog even spannend, Lemmer kwam dichterbij. Maar wij lieten ons niet kennen en wonnen deze partij. Het werd 25-18.

Derde set  25-10, kort maar prachtig.

In de vierde set wist Lemmer niet meer waar ze het zoeken moesten. Door ons spel goed te verdelen, hebben zij alle hoeken van het veld gezien. Suzan Vasse liet ze extra zweten door een goede service reeks te leveren. Hierdoor wonnen wij de laatste set met 25-12!

YES, 4-0 is het eindresultaat en dat in Lemmer op een vrijdag avond laat.

Volgende week staat ons een zware klus te wachten. Om 17:30 spelen wij tegen autoschadekuiper/D.B.S DS1 in Balk. De nummer 1 van onze competitie.

Dus Balk tegen Flash, als jullie komen aanmoedigen doen wij de rest.

Tot volgende week!