In het wedstrijdverslag van vorige week vrijdag stond:”Lemmer vist naast de emmer!”. Omdat de Sinterklaastijd er weer aankomt, leek het me gepast om ook vandaagvoor een titel op rijm te kiezen.

Afgelopen woensdagavond mochten we, zonder onze rots in de branding Mireille, voor de beker spelen tegen Dalen. In de competitie hadden we hier in een spannende, maar ook enigszins ongelukkige wedstrijd met 3-1 van verloren.

Vanaf het begin verliep de wedstrijd veel beter dan de competitiewedstrijd. Natuurlijk kwam dit doordat onze libero Korien weer aanwezig was, maar ook omdat we wisten wat ons te wachten stond. De eerste set werd vrij soepel met 16-25 gewonnen. In de tweede set hadden wij het even moeilijk, met name een midden van hen beukte er flink oplos. Maaike kan hierover meepraten, een blauwe plek kan het bewijs zijn. Dankzij een goed invallende Marit en een mooie midaanval van Sabine werd de tweede set met 22-25 winnend door ons afgesloten.

De derde set liep vanaf het begin soepel en een snel opgebouwde voorsprong werd gedurende de set alleen maar uitgebouwd. Met 13-25 sloten we ook deze set winnend af.

Ik ben trots op mijn meiden, niet alleen om het resultaat, maar ook op de manier waarop er gespeeld is.

Zaterdag wacht ons de wedstrijd tegen de koploper DBS in Balk. Volgens de trainer van Dalen, zal dit team met twee vingers in de neus kampioen worden. Aan ons de uitdaging om minstens 1 vinger uit die neus te halen! Het zal tegen deze ex ere- en eerstedivisie speelsters een hele klus worden, maar wij zullen onze stinkende best doen!

Als dit lukt, wat rijmt er dan op Balk?