Na een spannende bekerwedstrijd van afgelopen dinsdag, mochten de dames van Flash het zaterdag opnemen tegen Bas Autowas Dames 1. 

De eerste set begon, en er werd slordig gespeeld. Er werden veel fouten gemaakt aan eigen kant. Toch wist flash de set binnen te halen met 15-25.

De tweede set werd er ook slordig gespeeld, er werden veel serve fouten gemaakt. Waardoor het in het begin van de set gelijk op ging. Nieuwleusen wist zich te herpakken en won de set met 13-25.

De derde set begon weer slordig, er werden opnieuw veel serve fouten gemaakt. Flash kwam hierdoor op een achterstand, en er werden lange rally’s gespeeld. Maar de dames uit Nieuwleusen kwamen terug, en wonnen de set met 20-25.

De winst was al binnen gehaald, maar graag wilde Flash 5 punten mee naar huis nemen. Er werden een aantal wissels in gebracht en de vierde set kon beginnen.

De dames begonnen goed, er werd een goede serve gebracht, waardoor ze op een voorsprong kwamen. 

Later in de set kwam Zwolle terug en begon het spel van Nieuwleusen weer wat slordig te worden. Hierdoor verdween de mooie voorsprong. Zwolle zette door en daardoor werd de laatste set helaas verloren met 25-23.

De laatste wedstrijd van 2019 is gespeeld en Dames 1 neemt 4 punten mee naar huis, waardoor ze op een mooie tweede plaats blijven staan. 

Aankomende week staan de ledenvergadering en het martin flier mix toernooi op het programma. Daarna hebben de dames vakantie. De volgende competitiewedstrijd wordt gespeeld op 18 januari