Martin Flier Mixtoernooi

Op donderdag 19 december vond het jaarlijkse Martin Flier Mixtoernooi plaats. Vanaf de B-jeugd werden de teams door elkaar gehusseld en zo konden we 12 teams vormen die een 5 tal wedstrijdjes afwerkten in de 2 zalen. Na de poulewedstrijden stonden team 1, team 4, team 7 en team 10 in de halve finale.  Er werd gespeeld om 1 set tot de 25. Uit deze finale kwamen team 1 en team 4 als sterkste naar voren. In de poulewedstrijden moesten deze team ook al een keer tegen elkaar en toen won team 1. Dus team 4 had nog wat goed te maken. In de finale werd er gespeeld om 2 gewonnen sets tot de 15 en een eventuele 3e set tot de 8. De 1e set was voor team 4 met 15-10. De 2e set werd ook gewonnen door team 4 met 15-11 en zo is dus team 4 winnaar geworden van deze editie Martin Flier Mixtoernooi. Team bestond uit 9 fanatieke spelers: Sander Kreule, Jael Bovenhuis, Melanie Mijnheer, Nathalie Laarman, Else-Marleen Schuurman, Lennie Wiersma, Marcia Pereira de Azevedo, Henriëtte de Graaf en Ingrid Neelis. Uit handen van de Activiteitencommissie kregen de winnaars een leuk Kerstpakket.

Activiteitencommissie