Beste spelers ouders/verzorgers en overige Flash volleybal liefhebbers,

Over ruim een week beginnen de volleybaltrainingen weer en over een aantal weken start de competitie van volleybalseizoen 2020-2021.

De Spil heeft een protocol opgesteld waarbij gebruikers van de sporthallen, tribunes, horeca en overige ruimtes de regelgeving met betrekking tot Corona moeten naleven. Dit protocol kan nog worden aangepast, mochten er nieuwe maatregelen komen.

In de bijlage vinden jullie alle regels op een rijtje, maar wat betekent dit voor Flash:

  • Het belangrijkste is dat we mogen trainen en de competitie kunnen starten met in acht neming van de 1,5 m. afstand voor 18+;
  • Je in training- of wedstrijdkleding naar de Spil komt en je in de sporthal verder klaar maakt voor de training/wedstrijd aangezien de kleedkamers en douches gesloten zijn;
  • Horeca en tribune een maximaal aantal bezoekers kent. Bij overschrijding kun je niet naar binnen. In overleg met de Spil wordt gekeken of het mogelijk is koffiepunten aan te wijzen en de wedstrijden live te streamen;

Maar ook op onze Flash activiteiten hebben deze maatregelen een groot effect. Zo worden feesten en toernooien niet toegestaan en dit betekent dat het openingstoernooi op 12 september en het openingsfeest op 26 september niet doorgaan. Ook de Hypotheekgroep competitie gaat niet van start op 28 augustus en de teampresentatie op 18 september kan niet doorgaan op de gebruikelijke manier. Activiteiten voor jeugd onder 18 jaar en overige activiteiten later in het seizoen blijven onder voorbehoud op de agenda.

Belangrijk is ook om onze bezoekende teams goed te informeren. We zullen hiervoor deze informatie delen op de Flash website en social media kanalen.

We begrijpen dat het een domper is om zo het nieuwe seizoen te beginnen, dit geldt voor iedereen. Maar we zullen samen met de Spil zorg moeten dragen dat we de genoemde regels in acht nemen en zo snel mogelijk weer op de gebruikelijke wijze onze sport kunnen beoefenen. Maar tot dan kunnen we er samen voor zorgen dat het mogelijk blijft om te volleyballen!

Bestuur Volleybalvereniging Flash Nieuwleusen

Tineke, Sjouke, Bert, Alfons, Monique