Zaterdag 19 september stond al tijden rood omcirkeld in de agenda’s. De eerste competitiewedstrijd… en dat in de Tweede Divisie!
Dames 1 trapte het nieuwe seizoen af tegen het tweede damesteam van SV Dynamo. Onder leiding van coaches Alfonso en Rene en met versterking van oud-vedette Manouk, waren we er helemaal klaar voor.
Met gezonde spanning in het lijf begonnen we volgens een dubbel-gecheckt opstellingsbriefje aan de wedstrijd 😉 Waar de dames uit Apeldoorn tijdens het inslaan een licht imponerende indruk wisten te maken, waren zij tijdens de wedstrijd niet opgewassen tegen het samenspel aan onze kant van het net.
Zoals ook via de livestream op Facebook te zien, werden er mooie service-series gemaakt, nette set-ups gegeven en prachtige ballen ingeslagen. De standen van de eerste drie sets logen er niet om: 16-25, 15-25 en 18-25!
Maar… tijdens de vierde set waren de rollen omgedraaid. SV Dynamo wist haar motivatie te herpakken en zorgde ervoor dat wij uit ons spel raakten. De service-pass kregen we moeilijk onder controle en ook aanvallend konden we geen meer verschil maken. Dit was een set vol “collectief falen,” aldus Alfonso. Maar dat biedt gelukkig genoeg perspectief voor verbetering!
Ongedoucht, maar met gepaste trots en 4 punten in de kofferbak keerden we dan ook huiswaarts. 
Op naar onze volgende wedstrijd! Ballaaaa!
Liefs, Dames 1