Een zwaar bevochten 3-1 overwinning voor Dames 2
Zaterdag 25 september moest Dames 2 een uit wedstrijd spelen tegen het De Bevers D3.
We wisten van tevoren dat het een zware wedstrijd zou worden.
We startten de 1e set met Iris, Sarina, Suzan, Daphne, Judith, Maxine en Ingrid als libero.
De Bevers begonnen sterk en we moesten gelijk alle zeilen bijzetten om bij te blijven. De teams waren sterk aan elkaar gewaagd. In de loop van deze set kregen we steeds meer vat op hun spel. We wisten aanvallend er goed door te komen en pakten de 1e set met 25-21.
De 2e set zag je hetzelfde beeld. We bleven aanvallen, maar de Bevers wisten bijna alles te verdedigen. Verdedigend stonden wij ook ons mannetje. Beide teams gingen tot het uiterste. Na een mooie rally met een punt voor ons, sloeg het noodlot toe. Iris was bij deze rally door haar enkel gegaan en moest vervangen worden door Anke. We hadden even wat moeite om ons ritme weer op te pakken. De Bevers liepen een paar punten uit, maar we wisten opnieuw in de wedstrijd te komen en trokken deze set met 25-23 naar ons toe.
De 3e set starten we met Sterre op de midden in plaats van Maxine. Deze set was weer een copy van de vorige sets. We moesten diep gaan om elke punt binnen te halen. Maxine kwam nog voor Daphne in het veld. Het bleef gelijk op gaan met goede aanvallen en sterk verdedigende acties. Ook deze set wisten we met 25-22 naar ons toe trekken.
De winst was binnen maar we wilden ook de 4e set  pakken om met de volle buit naar huis te gaan. De Bevers dachten daar anders over. Het werd weer een strijd voor elk punt. Beide teams ging tot het uiterste. De Bevers namen nog een voorsprong van 23-20, maar we wisten ons toch weer terug te knokken in de wedstrijd. We kwamen terug tot 24-23, maar trokken toch aan kortste eind en verloren met 26-24.
Een zwaar bevochten 3-1 overwinning. We kwamen niet echt in ons ritme. Voor alle punten moesten we knokken. Aanvallend hadden we moeite om er door te komen. De Bevers wisten bijna elke bal van de grond te halen. Over de hele wedstrijd gezien kwamen we niet echt in ons eigen spel. Een groot compliment naar alle speelsters die hebben geknokt en gevochten om dit resultaat te behalen. We zijn dan ook blij met deze overwinning het had ook heel anders kunnen aflopen. Nu maar hopen dat de blessure van Iris mee zal vallen, zodat ze weer snel kan aansluiten bij de selectie van Dames 2.
Zaterdag 2 Oktober spelen we onze 1e thuiswedstrijd om 15.00 uur tegen koploper Sudosa-Desto.