Afgelopen zaterdag was het tijd voor onze eerste thuiswedstrijd! Na de wedstrijd van vorige week die we nipt 3-2 verloren hadden, waren we gebrand om meer punten te pakken. Dit weekend speelden we tegen Dynamo Apeldoorn dames 3.

De eerste set begonnen we met de volgende zeven: Linsey Selles, Myrthe Schuurman, Korien Hovenga, Marit van der Woude, Sabine van den Berg, Manon van Blanken en Michelle van Leussen. We begonnen de wedstrijd wat afwachtend, waardoor we snel op een achterstand kwamen. Uiteindelijk kwamen we terug op 13-13. Helaas wisten we niet aan het langste eind te trekken en verloren we de set met 22-25. 

De tweede set begonnen we met een lichte voorsprong. Uiteindelijk werd er door Dynamo een time-out aangevraagd bij 15-13. Na deze time-out wisten we onze puntenreeks voort te zetten na 19-14. Dynamo kwam terug en het werd toch nog 22-22 nadat we 5 punten voor hadden gestaan. De set wonnen we met 25-23.

De derde set begonnen we met een nieuwe spellie: Eva Rosa Fieten kwam in het veld. Door veel eigen fouten kon Dynamo domineren in de derde set en kwamen we op een flinke achterstand. Uiteindelijk ging deze set dan ook met 19-25 naar Dynamo en werd het 1-2.

De vierde set begonnen we met nieuwe energie: Lisa Bollemaat en Else-Marleen Schuurman kwamen in het veld. We begonnen deze set wat chaotisch. De rest van de set is er weinig gescoord. Het werd 17-25 en de winst ging naar Dynamo Apeldoorn.

 Zaterdag 30 oktober spelen we de volgende wedstrijd uit tegen Avior dames 1. Tot dan! 

Groetjes,

Dames 1