Zaterdag 16 oktober speelden we thuis tegen de koploper De Bevers. We misten in deze wedstrijd Zita die op vakantie was. Met het inspelen zag je al dat het een zware dobber zou worden.
De 1e set startten we met Eryn, Lieke, Marit, Myrle, Lynn & Celine. We kregen vanaf het begin geen vat op hun serve we stonden in no-time met 10-1  achter. We kregen in deze set geen voet aan de grond en verloren kansloos met 25-6.
De 2e set startten we met Eryn, Marit, Celine, Naomi, Lynn & Mirthe. Deze set gaf hetzelfde beeld. We kregen geen vat op De Bevers ze waren gewoon te sterk, al wisten we verdedigend wel veel ballen van de grond te halen. Aanvallend kwamen we er maar een enkele keer door. Deze set kwamen we ook duidelijk tekort en verloren met 25-9.
De 3e set startten we Myrle, Lieke, Marit, Naomi, Lynn & Mirthe. In deze set waren De Bevers ook weer duidelijk de sterkere ploeg, waar we veel moeite mee hadden. Passend kwamen we niet onder hun druk vandaan. We kregen er maar weinig vat op en verloren ook deze set met 25-10.
De 4e set startten we met Eryn, Marit, Celine, Myrle, Lynn & Mirthe. Dit werd onze beste set. We knokten voor elke bal en konden in het begin gelijke trend houden. Aanvallend lieten we ons van onze beste kant zien. Gelukkig hadden we Mirthe die verdedigend bijna alles van de vloer wist te halen. De meiden bleven knokken voor een goed resultaat, we konden lang bij blijven maar uiteindelijk verloren we toch met 25-19.
Een terechte 4-0 nederlaag waarin we tegen een veel te sterke tegenstander duidelijk tekort kwamen. De meiden bleven wel vechten voor elk punt en we zagen toch ook goede dingen, waar we mee verder kunnen.