Afgelopen zaterdag stond er een wedstrijd in Deventer op de planning tegen Avior dames 1. Na twee wat moeizamere wedstrijden waren we extra gebrand die sleur te doorbreken en om hier eruit te halen wat erin zit.

In de eerste set ging het behoorlijk gelijk op tussen beide teams. We vochten voor elke bal en slaagede erin om een druk bij de tegenstander neer te leggen en om die druk er ook op houden. De verdediging stond goed en de ballen werden vaak goed afgemaakt. Aan het einde van de set werd er sterk geserveerd en onder andere daardoor haalden we de eerste set binnen met 23-25.

De tweede set begon wat moeizaam, maar toen kwam er een goede service serie die ervoor zorgde dat het Avior niet goed lukte om te scoren en wij liepen daardoor een aantal punten voor. Net zoals in de eerste set werd er weer goed verdedigt en de spelverdeler wist de aanvallers goed te vinden. De set wonnen we met 18-25

De derde set begon avior met een sterke service waardoor wij de pass niet goed onder controle kregen en het werd ook lastiger om te scoren. Avior kwam beter in de wedstrijd en deze set verloren we dus ook met 25-13

De vierde set begonnen we met een aantal foutjes wat maakte dat we achter de feiten aan gingen lopen. Dit hebben we niet meer recht kunnen trekken en ook deze set verloren we, maar dan met 25-17.  Dit betekende nog een vijfde set. Het stond weer 0-0 en we hadden nog steeds kans om de overwinning binnen te slepen. Maar helaas bleef de druk meer bij ons liggen en lukte het ons niet goed om veel punten te maken. Er waren echt nog wel een paar mooie passjes en aanvallen, maar dit was helaas niet genoeg om de vijfde set naar ons toe te trekken… Uiteindelijk hebben we dus 3-2 verloren.

Zaterdag 6 november spelen wij om 17:00 thuis tegen Set-Up’65 dames 3. Wij gaan er natuurlijk alles aan doen om alle 5 punten binnen te slepen! Tot dan!