Zaterdag 20 november speelden wij een uitwedstrijd tegen de koploper De Bevers. Dit team had in de 8 wedstrijden nog maar 1 set verloren. In de thuiswedstrijd hadden we weinig te vertellen.
We moeten Eryn voor een lange periode missen door haar blessure, ook Albert was er in deze wedstrijd er niet bij.

De 1e set begonnen we met Myrle, Lieke, Marit, Naomi, Lynn & Celine. We begonnen sterk aan de wedstrijd en we konden goed tegenstand bieden. De meiden knokten voor elke bal, de pass lag goed en wisten ook aanvallend mooie punten te maken met de aanval. We konden goed mee komen tot 13-13 daarna zette De Bevers er een tandje bij. Verdedigend haalden we nog veel maar kwamen met 25- 15 toch nog veel te kort.

De 2e set kwam Mirthe en Zita voor Celine en Lieke. In deze bleef ons spel goed en wisten het af en toe De Bevers zeer lastig te maken. We speelden sterk en ook nu lag de pass goed en namen nog een 10-8 voorsprong. Blokkerend stonden we ook beter hierdoor wisten we verdedigend de nodige harde aanvallen goed te verwerken. Waar we de kans kregen wisten we ook aanvallend goed te scoren. We konden het niet vol houden en verloren met 25-17.

De 3e en 4e set waar we nog wel speelsters wisselen was De Bevers te sterk voor ons. Toch lieten de meiden zich goed zien door af en toe mooie rally’s te spelen en ook aanvallend en blokkerend toch de punten mee te pakken. Uiteindelijk verloren we deze sets met 25–11 & 25-7.

Een 4-0 verwachte nederlaag waarin we ons van de beste kant hebben laten zien. De meiden knokten voor elk punt en lieten een hoog niveau zien. Je ziet de meiden als team groeien.