Dinsdag 16 november speelde dames 1 de inhaalwedstrijd tegen WIK Steenderen. Helaas was dit voor het eerst weer zonder publiek. Wel was Vechtdal TV aanwezig om een rapportage te maken van Dames 1.

Na een stevige warming up werd de wedstrijd scherp gestart aan de kant van Flash. Er was een goede service druk, waar de dames van WIK geen grip op konden krijgen. Hierdoor resulteerde de eerste set in 25-16.

In de tweede set werd en door de dames van Flash wederom mooi spel laten zien. Eva Rosa kon dankzij een goede pass, alle aanvalsters goed bedienen. Er werden mooie punten gescoord en verschillende variaties in de aanval gebruikt. Deze set werd wederom gewonnen, met een stand van 25-17.

Vol optimisme stapten de dames de derde set in. Maar inmiddels is bekend wat er over een derde set gezegd wordt; de beruchte derde set. En ook dit keer bleek deze derde set berucht te zijn. Flash begon meer fouten te maken en onzorgvuldiger te spelen. Hierdoor konden de dames van WIK beter in het spel komen en waren zij de scorende partij. Flash kon aan het einde van de set nog terugkomen. Het team kwam zelfs op set point, maar helaas scoorde WIK hier opvolgend de punten en sleepten zij de set binnen met 25-27.

De vierde set wilden de dames van Flash natuurlijk graag binnenslepen. Helaas bleef het spel slordig en werden er onnodig veel service fouten gemaakt. De dames van WIK hielden hun spel vast en zij wonnen de set met 23-25.

Een vijfsetter dus. Hier hebben de dames er dit seizoen al meerdere van meegemaakt. De laatste twee vijfsetters werd niet gewonnen door Flash. Dus de dames vonden het tijd dat hier verandering in kwam! Er was een goede focus en er werden mooie punten gescoord. Tot aan de wissel van kant was het spannend. Maar de dames van Flash lieten zien dat zij de betere partij waren in dit duel. Met 15-12 werd de vijfde set gewonnen en heeft de ploeg dus drie punten binnengesleept.