Zaterdag 27 november moesten we als nummer 3 het opnemen tegen de koploper Kangeroe. Kangeroe heeft met Eric een bekende trainer, enkele speelsters hadden nog training van hem gehad. De meiden waren er opgebrand om hem met zijn team een nederlaag toe te brengen. Door blessure van Sarina en lichte rug klachten van Suzan, waren Iris en Lotte bij Dames 2 aangesloten. Wim was als assistent ook aangeschoven op de bank.
De 1e set startten we met Sterre, Iris, Daniëlle,  Suzan, Daphne, Judith en Ingrid als libero.
We begonnen sterk en overtuigend aan de set met veel serve druk en een sterk blok lieten we Kangeroe vanaf het begin niet in de wedstrijd komen. Door mooie serve series en een sterke aanval kwam Kangeroe  er in de 1e set niet aan te pas. We wonnen overtuigend met 25-11.
De 2e set startten we met dezelfde basis. We wilden deze lijn doortrekken. Het werd nu wel wat meer een wedstrijd. We moesten wel knokken voor elk punt. We wisten ons niveau goed vast te houden. Door afwisselend te blijven spelen wisten we constant een paar punten voorsprong te houden. Maxine kwam erin voor Daphne en dat pakte goed uit. Bij de serve kwam Daphne weer terug. Kangeroe kon tot 17-15 ons bij houden, daarna waren wij de betere en wonnen met 25-20.
De 3e set begonnen we ook wel goed. We namen al snel een 6-3 voorsprong en wilden dit doortrekken. Kangeroe dacht daar anders over. Zij stonden blokkerend goed, we hadden moeite om er door te komen en we speelden op dat moment te doorzichtig. Kangeroe kon door 2 series van 5 en 4 punten snel uit lopen tot 19-15. We moesten alle  zeilen bijzetten om terug in de set te komen. Met Iris passend voor Daniëlle en Maxine aanvallend/blokkerend voor Daphne en Wendy als spelverdeelster voor Iris deden we er alles aan om het ons terug te knokken. We kwamen na een 24-21 achterstand terug tot 24-24 maar trokken helaas aan het kortste eind en verloren met 26-24.
De 4e set startten we met Maxine op de diagonaal en Wendy als spelverdeelster. We namen gelijk het initiatief en namen 4 punten voorsprong. We bleven constant spelen en wisten nu wel afwisselend te spelen. In de blokkering hadden we weer grip op hun aanval. Verdedigend stonden we ook nu weer goed, waardoor als Kangeroe er wel door kwam, we hier een goed antwoord op hadden. In de loop van set zag je dat Kangeroe de moed had  opgegeven en we wonnen met 25-16.
Een mooie dik verdiende 3-1 overwinning op de koploper. We lieten een sterke wedstrijd zien, waarin we een constant niveau lieten zien. De 3e set hebben we onnodig verloren, daarin speelden we niet variërend genoeg en kwamen net tekort. Over het algemeen ben ik dik tevreden wat de dames hebben laten zien. Dit zal waarschijnlijk wel de laatste wedstrijd dit jaar zijn geweest door de nieuwe corona regels. Door het verlies van Donitas bij Vonk met 3-1 zijn wij de nieuwe koploper 💪💪