De meiden van A1 van volleybalvereniging Flash werden zaterdag 4 december tijdens een, door de ouders, aangeboden lunch verrast met een kerstmuts met daarop de tekst Kampioen. De eerste helft van seizoen 2021-2022 hebben de meiden succesvol afgesloten met een kampioenschap.

Toen het kabinet de lockdown onlangs instelde, heeft de Nederlandse volleybalbond besloten om de competitie stil te leggen tot nadere orde. Dit betekende dat er geen wedstrijden meer zouden worden gespeeld in deze eerste helft van het seizoen. De teams die op dat moment bovenaan in de poule stonden, konden hun kampioenschap dan ook gaan vieren. Zo dus ook de meiden van A1.

Het team bestaat uit de meiden: Melissa Bisschop, Floor Kragt, Noa Stolte, Floor Kooistra, Maxime Jansen, Marleen Vos, Brecht Wieling en Jasmijn Popken. Ze worden getraind en gecoacht door Wolter Grevelink.

Een enthousiast team die een paar weken geleden een ware derby al hadden gewonnen tegen hun grootste rivaal Dedemsvaart. Die wedstrijd voelde als een kampioenswedstrijd en werd mede dankzij het enthousiaste publiek met 4-0 gewonnen.

Aangezien zo’n abrupt eind van de competitie niet leuk is en dan op deze manier kampioen te worden, hadden enkele ouders bedacht om ze iets leuks aan te bieden. De meiden waren dan ook blij verrast met een lunch en een mooie kerstmuts. Zodra de corona maatregelen het weer toelaten worden de meiden door de vereniging uiteraard ook nog gehuldigd voor publiek.