Eindelijk mocht er weer gevolleybald worden, en met publiek erbij! Zaterdag 29 januari mochten we het gelijk opnemen tegen de koploper, Tornado Geesteren dames 1. Nadat er nog maar twee weken getraind mocht worden ter voorbereiding, beloofde dit wel een spannende wedstrijd te worden. De vorige ontmoeting trok Tornado helaas aan het langste eind en wonnen zij de wedstrijd met 3-2. We waren er nu op gebrand om de winst deze keer binnen te spelen. Doordat Else-Marleen Schuurman en Sabine van den Berg nog geblesseerd waren en Linsey Selles afwezig was, versterkten Suzan Vasse en Judith Boonen uit dames 2 ons.

De eerste set begon Flash sterk en kreeg een kleine voorsprong. Halverwege kwam Tornado op gelijke hoogte en werd de set nog heel spannend. Beide kanten lieten goed spel zien, maar uiteindelijk trok Tornado aan het langste eind en won de set met 21-25.

De tweede set begonnen Flash en Tornado gelijk op. In de loop van de set had Flash een kleine voorsprong van 19-15. Hierna begon Tornado sterk terug te komen en kwam op een gelijke hoogte van 20-20. Het werd nog spannend, maar Tornado won deze set met 22-25.

De derde set was heel spannend. Beide ploegen maakten het elkaar moeilijk. Flash had een kleine achterstand van 9-12. Er werd geknokt voor elke bal. Flash wist de achterstand om te buigen en won deze set met 25-23.

Op naar de vierde set. Flash was erg gemotiveerd om deze set nog te winnen, zodat een vijfde set nodig zou zijn om zo de winst nog binnen te kunnen slepen. Deze set begon Flash goed en liep gelijk uit op Tornado. In de loop van de set had Flash een voorsprong van 17-11. Door fouten aan de kant van Flash kwam Tornado op 19 -19  en stoomde door naar 19-25.

Flash heeft hard geknokt en een goede wedstrijd gespeeld. Er had meer ingezeten maar dit kwam er niet uit in de vierde set, maar Flash heeft het de koploper moeilijk gemaakt. Suzan en Judith bedankt dat jullie ons wilden helpen!

Volgende week reist Flash af naar Apeldoorn om het om 13.30 uur op te nemen tegen Dynamo.