Zaterdag 26 februari heeft Flash wederom de voorrondes van de Nederlands Open Jeugd Kampioenschappen mogen organiseren. Dit keer traden diverse jeugdteams aan in De Spil. De teams kwamen uit diverse windstreken van Nederland, van Leeuwarden tot aan Veenendaal. Dit resulteerde in 2 hallen vol met spelers en publiek.

Door de corona heeft deze kampioenschap 2 jaar lang niet kunnen plaatsvinden. Deze voorrondes stonden eerste gepland op 8 januari 2022, maar waren uitgesteld naar afgelopen zaterdag.

Flash is al jaren met succes gastvereniging voor de Volleybaldirect Open. Flash deed zelf ook mee met de voorrondes, de teams MA1 en MC1van Flash hebben zich van hun beste kant laten zien. Helaas bleken de andere teams allemaal een maatje te groot voor Flash en kon een plek in de halve finale niet veroverd worden.