Zaterdag 12 maart heeft volleybalvereniging Flash dan eindelijk zonder beperkingen haar kampioenen van de 1e helft van het lopende seizoen ten overstaan van vele ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden kunnen huldigen.

In december vorig jaar werden de teams A1, C1 en N4-1 al kampioen. Het kampioensfeestje is toen wel binnen het team gevierd, maar de huldiging vanuit de vereniging moest helaas op zich laten wachten. Toen bleek dat de versoepelingen werden doorgezet, was het voor het bestuur hoog tijd om de huldiging in te plannen. Afgelopen zaterdag mochten de teams voor de wedstrijd van D1 onder luid applaus van het vele publiek een ererondje door de zaal doen. Waarna de voorzitter, Tineke Meijerink, haar waardering voor de teams uitsprak en alle teamleden voorstelde aan het publiek. Na het omhangen van de felbegeerde medaille, mochten de meiden het feestje afsluiten met patat en drinken in het Grand café van de Spil.