Maandagavond 14 maart 2022 is de voorzittershamer van Flash na 9 jaar overgedragen naar de 3de vrouwelijke voorzitter in de historie van de vereniging. Diana Bovet is de nieuwe voorzitter van volleybalvereniging Flash Nieuwleusen.

Diana Bovet ontving tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging de voorzittershamer uit handen van aftredend voorzitter Tineke Meijerink. Ruim 9 jaar lang is Tineke voorzitter geweest van Flash en ze vond het tijd voor een nieuwe frisse wind in het bestuur. De zoektocht naar een nieuwe voorzitter was ook dit keer geen lange zoektocht. Diana is al meerdere jaren zeer actief binnen Flash. Zowel als recreant spelend lid, als moeder van 2 enthousiaste volleyballende dochters en ze heeft al diverse functies binnen de vereniging bekleed. Ze draagt de vereniging dan ook een groot warm hart toe en begint haar nieuwe functie met veel enthousiasme.

De aanwezige leden hebben tijdens de ledenvergadering allen ingestemd met de benoeming van de derde vrouwelijke voorzitter in de historie van Flash. Ze wensten Diana Bovet na afloop van de vergadering veel succes en bedankten Tineke Meijerink voor haar jarenlange inzet.