Afgelopen zaterdag 19 maart speelde Flash Nieuwleusen DS1 haar thuiswedstrijd tegen Seesing Flex | Longa ’59 DS1. De dames uit Lichtenvoorde kwamen sterk uit de startblokken, waardoor Flash al snel tegen een forse achterstand aankeek in de eerste set. Ondanks deze achterstand, werd de rust bewaard. Flash wist terug te komen. De eindsprint kwam te laat, Flash trok in de eerste set aan het kortste eind: 23-25.

Ook in de tweede en derde set was Longa ’59 sterker dan Flash. Met respectievelijk 19-25 en 24-26 werden deze sets verloren door Flash.

Dat er nog wel een punt te halen viel, was duidelijk! In de laatste set werd alles op alles gezet. Met sterke verdediging, goede serves en aanvallend doorzettend spel werd de vierde set gewonnen. Hoewel het resultaat niet helemaal was zoals gewenst, was het wel een mooie pot volleybal. Op naar volgende week!