Zaterdag 23 april moest dames 2 een uitwedstrijd spelen tegen Sudosa. Het kon wel eens een zware wedstrijd worden. De thuiswedstrijd hadden we met 3-2 verloren.
In deze wedstrijd moesten we het ook nog eens spelen zonder Daniëlle, Iris en Judith. Gelukkig waren Sari Drent, Irene Bijker, Lotte Nooijen en Iris Blik bereidt om dames 2 te komen versterken.
We startten met Anke, Sarina, Suzan, Daphne, Ingrid, Sterre en Irene als libero. We startten niet goed aan de wedstrijd  hadden moeite om de pass onder controle te krijgen. Hierdoor konden we geen druk op Sudosa zetten. We liepen constant achter de feiten aan en we verloren deze set met 25-17.
We zouden de tweede set uit een ander vaatje moeten tappen om hier een goed resultaat te halen. Het ging deze set iets beter en gingen gelijk op. Iris verving Sarina en in loop van de set kregen we meer grip op Sudosa. De servedruk lag hoger en aanvallend maakten we nu wel onze punten. Sari kwam serverend nog voor Sterre in het veld. We wisten de lijn door te trekken en wonnen deze set met 25-20.
De derde set trokken we de opgaande lijn goed door. De pass lag beter, waardoor Anke de aanvalsters goed wist te bereiken. Die wisten er wel raad mee,  vooral Suzan bleef scoren op de midden. We bleven sterk spelen en wisten Sudosa onder druk te houden door ook slim te blijven spelen. Sari kwam serverend nog weer voor Sterre en dat pakte goed uit. We trokken ook deze set met 25-18 naar ons toe.
De vierde set startten we met Lotte voor Sterre op de mid. We begonnen slordig door teveel serve fouten te maken. Gelukkig deed Sudosa dat ook.  Na een time-out wisten we de serve druk weer op te pakken en hier had Sudosa geen goed antwoord op. Ze kwamen er moeilijk door met  hun aanval, blokkerend pakten we onze punten, maar verdedigend stonden we ook goed. Hierdoor zat er rust in het spel. We lieten ons niet uit ons ritme halen. Net als in de vorige sets wisten we ook tactisch en geplaatste aanvallen te blijven scoren. We kwamen deze set niet echt in de problemen en wonnen met 25-17.
Een goede overwinning die mede gehaald is door de inzet van de speelsters van dames 3. Onze dank daarvoor. We moesten wat schuiven, omdat een aantal speelsters er niet waren. We speelden nu met Ingrid op de buitenkant en Irene als libero dit pakte goed uit. Iedereen heeft een steentje bijgedragen aan deze overwinning. Door deze vier punten hebben we onze koppositie verstevigd. Volgende week zaterdag kunnen we tegen Vonk/Coevorden de 1e plaats definitief behalen. Voor mij  is het deze week de laatste training en wedstrijd en met dit resultaat is dat een mooie afsluiting van een raar seizoen. We konden door corona twee maanden niet trainen/spelen. Deze groep heeft het uitstekend opgepakt en laten zien waar toe ze in staat zijn.
Zaterdag 30 April spelen we om 16.00 uur in Coevorden tegen onze concurrent om de koppositie.