Plus Luuk Tijs volleybaltoernooi voor 49e keer!

Zaterdag 25 juni heeft volleybalvereniging Flash haar seizoen afgesloten met het traditionele recreatieve buitenvolleybaltoernooi, het Plus Luuk Tijs toernooi. Een volleybaltoernooi voor de bevolking van Nieuwleusen. Teams konden worden samengesteld uit buurtbewoners, vrienden, familie, bedrijven en verenigingen. Een dagje volleyballen op het USV-terrein, waarbij gezelligheid voorop staat. En dit allemaal mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Plus Luuk Tijs.

Dit jaar was het de 49e keer dat Flash dit toernooi organiseerde. In totaal waren er 33 teams die op deze mooie zonnige dag streden om de bokaal. Uiteindelijk gingen de teams Van de Hoek 2.0 en het vrouwenteam DWO er vandoor met de prijs. Met dank aan de organisatie, deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers, sponsoren en USV was dit weer een geslaagd evenement voor Flash. Op naar juni 2023 voor de 50ste editie.