En daar gingen de Dames van Flash Nieuwleusen dames 1, vol goede moed richting Hoogeveen! Maar met een wat lege auto. Gelukkig waren daar Simone Schaeffer en Nadia Schoemaker die ons kwamen versterken. We mochten eindelijk weer beginnen met de competitie en meteen met een knaller tegen Olhaco Hoogeveen.
De dames van Flash waren erg gedreven om de eerste wedstrijd gelijk te winnen.

De eerste set eerste gingen Flash en Olhaco gelijk op. Beide waren aan elkaar gewaagd en lieten mooi spel zien, maar helaas  Olhaco trok aan het langste eind en won de eerste set met 25-21.

In set 2 begon Flash gelijk goed met een sterke service van Myrthe Schuurman en dit liep uit op een voorsprong van 0-7. Olhaco wist deze achterstand weer om te buigen naar een gelijke stand, maar Flash wist deze set alsnog te winnen met 23-25.

Flash Nieuwleusen wist het sterke spel aan te houden en won de derde set met 19-25.

Olhaco was nog gedreven om er een vijfde set er uit te slepen. Het spel ging gelijk op en er werden mooie en lange rally’s gespeeld. Aan het eind van de set liep Flash uit en won de set met 17-25, waardoor er vier punten werden meegenomen naar Nieuwleusen.

Nadia en Simone bedankt dat jullie de dames van Flash Nieuwleusen Dames 1 kwamen versterken. Volgende week speelt dames 1 geen wedstrijd. 1 oktober speelt Flash Nieuwleusen dames 1 de eerste thuiswedstrijd tegen VC Zwolle dames 3 om 17.00 uur.
Tot dan!