De voorbereiding op het nieuwe seizoen zit er op. Start van competitie is een feit. Met een geheel nieuw team en trainer startte Flash Nieuwleusen D2 het seizoen tegen Olhaco D2. Flash begon veelbelovend met een 0-2 voorsprong.

Daarna gaf Flash het uit handen: 3-2 verlies.

Een hele sterke start in de 1e en 2e set. Flash had volledig grip op de wedstrijd. In de servicepass geen probleem. Spelverdeler Jasmijn gaf de ballen op een presenteerblaadje. De aanvallers wisten hier wel raad mee. Blikkie blonk hierin uit, zij scoorde aan de lopende band. Mocht Olhaco er een keer doorheen slaan, dan was daar altijd libero/stofzuiger Korien die de ballen van de vloer hield. Flash won  zo vrij eenvoudig set 1 en 2.

Ook de 3e en 4e set waren identiek  aan elkaar .Alleen sloeg het over naar de andere kant. Olhaco had meer servicedruk. Hierdoor kwam de pass niet meer bij spellie Eline. Zij had daardoor moeite om de aanvallers te bereiken. Olhaco kreeg plots vleugels en Flash moest alle zeilen bijzetten voor een goed resultaat. Maar Flash maakte teveel onnodige fouten om het tij te keren;  een sterke service serie van Sterre kon hier ook geen verandering meer in brengen. Dus er kwam een vijfde set aan te pas. Een twijfelachtig begin van deze set. Flash knokte zich nog wel terug in de wedstrijd . Maar 2 cruciale beslissingen in het voordeel van Olhaco kon Flash niet verwerken. Zodoende ging de winst naar Olhaco. Maar Flash kan achteraf  terugkijken op een goed begin van de competitie. Het teamfeest wat hier op volgde heeft er gelukkig voor gezorgd dat deze nederlaag snel werd vergeten.