Vanaf september 2009 is er een enthousiaste groep dames (voornamelijk oud competitie speelsters) bij Flash begonnen met een nieuw recreantenteam. Volleybalsters die graag hun favoriete sport uitoefenen, maar de zaterdagen vrij wilden houden voor hun gezin en/of zichzelf. De eerste jaren werd er op de dinsdagavond getraind, de laatste jaren is de maandagavond geblokt in de agenda’s van de dames. Naast de fanatieke trainingen die elke week door 2 andere dames worden verzorgd, is er jaren geleden ook begonnen met het spelen in een recreantencompetitie, de Sallandcompetitie. Ook zijn meerdere dames van deze groep al jarenlang enthousiaste vrijwilligers van Flash en dragen zij ook hun steentje bij aan de vereniging.

Inmiddels is de groep uitgegroeid tot 21 dames (en daarmee is de groep ook vol), waar gezelligheid voorop staat. Naast het wekelijkse balletje slaan met elkaar, worden er ook andere leuke dingen georganiseerd. Zoals viering van feestdagen, gezellige etentjes, borrels, weekendjes weg en ga zo maar door. Een groep dames die al vele jaren van alles met elkaar hebben meegemaakt, alle lief en leed wordt gedeeld met elkaar.

Enkele maanden geleden vonden 2 dames van het eerste uur, het na al die jaren tijd om de herinneringen met elkaar vast te leggen voor later. Zo werd het idee van een jubileumboek geboren. Een boek vol met foto’s en verhalen van de afgelopen 13 jaar. Tijdens een etentje bij Proeflokaal zuid werden de overige dames verrast met een presentatie van het mooie jubileumboek. Een waardevol document, voor een waardevolle groep volleybalvriendinnen.