Flash begon goed aan de wedstrijd. Het zette Veracles serverend onder druk, waardoor zij het aanvallend moeilijk kregen . Flash profiteerde hier optimaal van . Eline kon diverse malen de ijzersterk spelende Noa gebruiken. Zij was een plaag voor Veracles en scoorde de punten aaneen. Maar Veracles knokte zich terug in de wedstrijd . Door sterke serve van Daphne wist Flash een gaatje te slaan . Veracles kwam nog wel terug tot gelijke stand, maar Flash trok uiteindelijk aan het langste eind. Flash zette in de 2e set lekker door waar het gebleven was. Met veel servicedruk en lekker afwisselend aanvallen wist het Veracles knap lastig te maken . Maar enkele foutjes slopen er tegen het eind wat in. Met time outs en enkele wissels probeerde Flash het nog om te keren maar Veracles was net iets efficiënter.  (22-25). In de 3e set ging alle remmen los bij Flash Nieuwleusen.  Met een sterke service  van spellie Jasmijn wist Flash direct een gat te slaan. Ook Daphne en Sarina deden hier nog een schepje bovenop. Zij sloegen samen met Noa de nodige punten bij elkaar. Tel daarbij de sterke blokkering van Iris ook nog bij op . Een perfecte set tot resultaat . (25-15). Helaas wist  Flash het niveau  niet door te trekken naar de 4e set . Veracles begon sterker te spelen en had het blokkerend en aanvallend wat  beter voor elkaar. Flash kon er niet meer door komen en moest toezien dat Veracles op dat moment sterker was en de set naar zich toe trok.(15-25). Een vijfde set moest er aan te pas komen . Flash kwam direct zwaar onder druk te staan. Passend had Flash het lastig en aanvallend kwam het te vaak tegenover een sterk blok te staan . Bij een 2-8 achterstand bij veldwissel probeerde Flash het nog wel . Maar Veracles maakte geen fouten meer. Zodoende ging Veracles er met de winst vandoor . (9-15). Maar tevredenheid alom . Twee teams die aan elkaar gewaagd waren en er een leuke wedstrijd van maakten . Met een  uitstekende scheidsrechter op de bok hadden zowel publiek als speelsters een  mooie middag . Flash mag even genieten van een vrije zaterdag. Maar mag op 10 dec weer aantreden . Dan gaat Flash D2 op bezoek bij Captains Kangeroe D1. Aanvang in De Meet 18.00 uur . Supporters altijd welkom .