Flash Nieuwleusen D2 had het niet helemaal in de wedstrijd tegen Kangeroe D1. De dames uit Hardenberg stuurde Flash D2 met lege handen terug naar Nieuwleusen. 4-0.

Flash Nieuwleusen D2 begon matig aan de wedstrijd. Het grosseerde in teveel eigen fouten en kreeg door het rustig spelend Kangeroe D1 de deksel op de neus. (25-15).

In de 2e set een iets beter Flash. Maar opnieuw maakte Flash teveel onnodige fouten . Ook aanvallend kon het niet echt een vuist maken .Flash zette wel wat  meer druk op de verdediging van Kangeroe maar konden niet echt door hun vesting heen breken . Flash  bleef nog wel bij tot 18-18 maar kwam daarna tekort. Kangeroe strafte het genadeloos af en won de 2e set met 25-21. De 3e  set een iets spannender set. Flash kwam er iets beter door, en stond verdedigend wat sterker in de schoenen. Door ook iets tactischer te gaan spelen kon Flash het Kangeroe toch nog lastig maken. Sterre bracht serverend Flash toch nog weer enige hoop. Maar Flash liet op het  laatste moment het toch weer liggen (25-22). Om toch nog een puntje over te houden moest er nu wel gewonnen worden. Maar dit werd snel duidelijk dat het een onhaalbare opgave was. Flash maakte veel service fouten en aanvallend kwamen ze er niet door. Kangeroe was vandaag de bovenliggende partij. 25-19. Een teleurstellende 4-0 nederlaag.

Flash moet de wonden zien te helen en zich dit jaar nog een keer zien op te laden.

Was er ook nog positief nieuws, Jazeker!!. Anne Karlijn verwacht dat zij na de kerstdagen weer aan kan  haken met de wedstrijden, na een jaar blessureleed. En Nikki mag dan hopelijk weer rustig de trainingen hervatten .

Op zaterdag 17 December moet Flash Nieuwleusen D2 het thuis opnemen tegen Oranje Nassau D4. Aanvang in De Spil 15.00. En zoals altijd ben je hier  van harte voor uitgenodigd

Tevens willen wij van deze gelegenheid gebruik maken ,om iedereen hele fijne kerstdagen te wensen en een bijzonder mooi en gezond  2023.