Flash heren 1 wint ook de laatste wedstrijd vol overtuiging en pakt de leiding in het kampioenschap nog beter vast, maar liefst 11 punten los van de nummer 2.
 
Nadat er nog een bekerwedstrijd op donderdag 15 december gecontroleerd werd gewonnen met 3-0, had Flash heren 1 voor de eerste seizoenshelft nog 1 wedstrijd te gaan om het jaar ongeslagen af te sluiten.
Op zaterdag 17 dec, stond de wedstrijd tussen Flash heren 1 en Captains Kangeroe heren 1 om 17.00 uur op het programma. De mannen van Flash draaien een onwaarschijnlijk goed seizoen in de voor hen nieuwe 3e divisie. De eerste 9 competitiewedstrijden zijn al gewonnen door Flash met slechts 7 sets tegen. De wedstrijd tegen Kangeroe, de huidige nummer 7, zou dan ook niet te veel problemen moeten opleveren. Vanaf punt 1 had Flash de controle over de wedstrijd en kwamen zij niet in de problemen. Op de momenten dat het moest kon Flash middels een sterke servicedruk en een goed verdedigend werk de sets naar hun toe trekken. In het bijzonder was dit de 3e set, waarbij Flash de mannen van Kangeroe onder de 10 punten heeft gehouden. Nadat ook set 4 gewonnen werd was het bekend, Flash wint alle competitie en bekerwedstrijden van de eerste seizoenshelft, de teller staat op 13 uit 13 wedstrijden.
Dit is natuurlijk veel belovend voor 2023. Het seizoen van 2023 begint erg snel, want op donderdag 12 januari om 20.30 uur in De Spil komt Dac Dedemsvaart heren 1 alweer op bezoek om te strijden om de eerste 5 punten van 2023.