Na een troosteloze reis door wind en regen bereikte Flash Nieuwleusen D2 de wat achteraf gelegen sporthal in Dalen. Hier liep je de gezelligheid tegemoet. Volop muziek voor de kinderdisco en een sfeervolle kantine waar volleybal, voetbal, tennis en overige sporten prima samen gaan. Hier wordt door vrijwilligers nog een biertje getapt en waar een bakkie koffie een euro kost. Dan verlang je als speler en trainer wel terug naar de oude Schakel.

Maar goed, Flash Nieuwleusen D2 haalde wel tegen Dalen D1 de broodnodige vijf punten binnen. Het siert de dorpsclub uit Dalen wel, ondanks enkele afwezigen, dat zij moeite deden om 7 speelsters bij elkaar te krijgen. Hier kan menig vereniging nog een voorbeeld aan nemen.

Flash had vandaag weer de beschikking over een volledig fit en blessurevrij team.

Flash Nieuwleusen kwam wat moeizaam op gang in de 1e set. Na 2 trainingen in het nieuwe jaar moet iedereen toch weer beetje wennen en ritme opbouwen. Flash speelde rustig en had de zaakjes prima onder controle. Serverend kon het nog wat beter, maar daar wordt weer hard aan gewerkt. Flash maakte weinig fouten en speelde met Daphne en Iris B. enkele tactisch mooi en goed geslagen ballen en maakte het verschil in deze 1e set. (21-25)

De 2e set werd de druk wat meer opgevoerd. Dalen maakte daardoor veel fouten. Hier profiteerde Flash D2 optimaal van. Ondanks enkele schoonheidsfoutjes kwam Flash D2 niet in de problemen(19-25).

De 3e set startte Flash veel te stroef en wat ongeconcentreerd . Flash moest in de achtervolging, maar was halverwege weer op gelijke hoogte. Flash haalde net op tijd de winst binnen. Spelverdeler Eline met en goede service reeks en Sterre die aantal malen een heel goed blok neerzette.(22-25) . De 4e set was er niets aan de hand.  Ware het niet dat Flash te gemakkelijk met de geboden kansen om ging. Dalen profiteerde daar deels van. Gelukkig wist spellie Jasmijn nog enkele ballen tactisch sterk weg te leggen en Noa tot prima scores te komen.(22-25). Een overwinning die weer wat lucht geeft. Flash Nieuwleusen D2 weet nu weer wat winnen is en voelt. Hier willen wij volgende week zaterdag in een thuiswedstrijd tegen Fama D1 heel graag een vervolg aan geven. Hierbij kunnen we natuurlijk enig support goed gebruiken.

Aanvang in De Spil 15.00 uur.

Veel Liefs Flash D2.