Flash Nieuwleusen D2 speelde een lastige wedstrijd tegen  een bijzonder versterkt Lycurgus .

Waaronder speelsters uit D1 uitkomend in de 2e Divisie.

Flash D2 begon wel sterk aan de wedstrijd. Ondanks de afwezigheid van onze libero Korien was het passend prima op orde. Spellie Eline kon de aanvallers lekker aan het werk zetten.Sarina en Iris wisten goed tot scoren te komen . Ondanks een klein dipje aan het eind van deze set kwam Flash niet in de problemen (25-17).  De 2e en 3e set was Flash niet bij machte om het aanvallend en blokkerend een vuist te maken. Lycurgus maakte dankbaar gebruik van hun D1 speelsters die een heel belangrijke rol vertolkten in deze sets. Flash kwam er dan ook niet meer doorheen en kregen het nakijken. (16-25 en 14-25). Een herboren Flash in de 4e set. Flash pakte het tactisch veel beter aan. Hierdoor begon de tegenstander veel fouten te maken. Verdedigend had het wat meer grip. Eline wist nog enkele ballen  heel slim en verrassend weg te leggen. Noa liet ook nog van zich spreken door een aantal malen hard in te slaan . Flash pakte overtuigend deze set (25-14). Een 5e set moest er aan te pas komen. Flash liep direct door enkele foutjes achter de feiten aan.  Flash  werkte wel hard om nog terug te komen maar was niet meer bij machte.(7-15). Een vervelende wedstrijd waar sportiviteit ook wat te wensen over liet kwam ten einde. Flash koestert dan ook de twee punten.

De dames mogen a.s. Zaterdag vroeg uit de veren. Om 11.00 uur wordt de eerste bal geslagen in Groningen. Daar nemen zij het op tegen koploper Donitas 5. Wilt u niet zo vroeg afreizen? In goed overleg zal er waarschijnlijk een livestream aanwezig zijn.

Liefs Flash Nieuwleusen D2