Flash Nieuwleusen D2 leed een ruime nederlaag tegen Donitas D5 (4-0). Zij waren te sterk en Flash kreeg het nakijken.

De dames uit Nieuwleusen waanden zich even terug naar de CMV tijd. Al in de vroege ochtend moest Flash op pad naar Groningen, alwaar het om 11.00 uur tegen de geel blauwen op moest nemen. Nadat iedereen keurig op tijd aanwezig was kon de reis beginnen. De één nog beetje slaperig, de ander al druk doende voor carnaval. Keurig op tijd gearriveerd in Groningen alwaar het al een drukke bedoeling was in verband met de open dag.

Nadat er een bakkie leut genuttigd was begaven we ons naar het veld. Hier was een dikke jas zeker niet overbodig. Effe check of het net wel op goede hoogte hing. Zat 9 cm verschil in, maar ach wat geeft het volgens de official. En vol vertrouwen begonnen we aan de warming up.

Vanaf het begin van de wedstrijd probeerde Flash het nog wel. Het zocht naar mogelijkheden om het  Donitas lastig te maken en zo in haar spel te komen. Ondanks enkele goede aanvallen en sterke blokkering kan Flash hierover kort zijn; Donitas was gewoon te sterk .Daarnaast speelde Flash ook niet de beste wedstrijd en dan kom je er niet aan te pas . Met setstanden van 25 -13 ,13, 17,18  kwam Flash duidelijk te kort. Volgende week zal Flash uit een ander vaatje moeten tappen ,het is immers carnaval.  Maar dan wacht Flash een nieuwe uitdaging: Flash moet het dan opnemen tegen Tjoba D2 . In Klazienaveen wist Flash na een lange strijd 3 punten mee naar huis te nemen. Lukt het opnieuw om te winnen ?

Aanvang in De Spil 15.00 uur . Support is zeker welkom.

Liefs Flash Nieuwleusen D2