Flash Nieuwleusen D2 wist een belangrijke slag te slaan tegen Tjoba D2. Flash speelde een goede wedstrijd en won met 3-1.

Vooraf een carnavalskraker op papier. Flash nog steeds zonder libero Korien. Hopelijk is zij er de volgende keer weer bij.  Voor Flash en  Tjoba stond er veel op het spel. Voor Flash om uit de P/D zorgen te komen en Tjoba ligt degradatie op de loer. Dus spanning alom.

Flash begon goed aan de wedstrijd. Zij pakten een ruime voorsprong. Maar halverwege gaf Flash dit geheel onnodig uit handen. Maar door goed serveren van Eline had Tjoba zo geen antwoord. Daarna speelde Flash deze 1e  set wel verder goed uit. (25-20). In de 2e set zette Flash volop druk uit de serve op de passers van Tjoba. Zij gingen hier wisselend mee om . Maar Flash had het verdedigend wel op orde ,ondanks dat het wel moeite had met de linkshandige aanvalster van Tjoba. Maar Flash bleef prima overeind en kon aanvallend ook goed en slim toeslaan. Flash maakte verder  geen fout en pakte ook deze set.(25-19). In de 3e set deed Flash het uitstekend . Opnieuw veel servedruk en blokkerend was het ook veel beter op orde. Lotte zat er enkele malen goed en Sarina ging ook als een trein op de buitenkant. Voeg daarbij de sterke service van Iris H. bij en Tjoba had het nakijken . Waarbij ook gezegd moet worden dat Tjoba ook veel persoonlijke fouten maakte, maar dat dwong Flash ook af. (25-20). De winst was al binnen. En dat was goed te merken in de 4e set. Flash begon matig en ongeconcentreerd aan deze set. Tjoba liep al snel uit. Flash probeerde nog wel de aansluiting te vinden maar moest uiteindelijk het verdiende punt aan Tjoba laten.(16-25). Ondanks alles deed Flash deze middag goede zaken. Flash heeft wel wat afstand genomen van de onderste regionen maar zal nog wel op haar hoede moeten blijven.

Flash D2 heeft nu enkele weken vrijaf . Op 11 Maart zal Flash richting Groningen reizen om het daar op te nemen tegen Exstudiantes D1. Opnieuw een belangrijke  wedstrijd waar de punten hard nodig zijn. Aanvang in De Brug om 16.30.

Liefs Flash Nieuwleusen D2