Flash Nieuwleusen D2 haalde zaterdag zeker niet haar eigen niveau en verloor daarom met 4-0 van Exstudiantes D1.

Flash begon uitermate teleurstellend aan de 1e set . Voordat het door had dat de wedstrijd was begonnen liep het al achter de feiten aan. Passend had Flash het lastig tegen de scherp serverende tegenstander. Deze achterstand kon Flash in verloop van deze set niet meer goed maken. Iris Holsappel serveerde nog wel enkele puntjes dichterbij. Maar verder kon Flash niet voorkomen dat de 1e set naar  Exstudiantes ging.(25-17). De 2e set kreeg hetzelfde verloop. Opnieuw liet Flash te veel steken vallen en kwam aanvallend moeilijk langs de lange dames van Exstudiantes. Opnieuw stond er een 25-17 op het bord. Iedereen begreep dat het in de 3e set beter moest .En dat werd het ook. Flash kon uit de serve wat meer druk uitoefenen. Ook de servicepass lag vele malen beter. Hierdoor kon Flash aanvallend wat meer uitrichten. Noa was op de buiten goed bezig en scoorde enkele fraaie punten. Maar Flash kwam aan eind van deze set toch net tekort.(25-22). In de 4e set was het geloof helemaal weg bij Flash. Het kon weinig meer uitrichten en liet het maar gebeuren. (25-14)

Flash Nieuwleusen D2 zal nu echt alles moeten geven om uit de gevarenzone te komen. De eerst volgende wedstrijd is op zaterdag  25 maart a.s. Dan neemt Flash het op tegen het altijd lastige Captains ***Kangeroe  D1. Voor de dames uit Hardenberg staat er niets meer op het spel. En staan op een keurige 4e plaats. Zij kunnen dus vrijuit spelen. Tegen die tijd  is Flash D2 hopelijk  weer op volledige oorlogssterkte voor een zo goed mogelijk resultaat. Aanvang is in De Spil om 15.00. We zullen uw support zeker waarderen.