Flash Nieuwleusen D2 hield in de wedstrijd tegen Captains ***Kangeroe D1 maar één punt over. Flash was soms een beetje slordig en moest dit bekopen met een 1-3 nederlaag.

Flash begon nog wel voortvarend aan de wedstrijd. Maar moest later toezien dat Kangeroe enkele malen hard toesloeg. Maar Flash herstelde het allemaal prima en kwam bijna weer op gelijke hoogte. Maar Kangeroe voerde de druk uit de serve wat op. Flash maakte hierdoor enkele fouten en zag dat de tegenstander er met de winst in de 1e set  vandoor ging.( 21-25). In de 2e set waren de teams aan elkaar gewaagd. Aanvallend kon Flash veel meer brengen. Maar helaas liet Flash het opnieuw liggen in de eindfase van deze set.(21-25). In de 3e set was Flash het wat kwijt. Het maakte veel service fouten en Kangeroe hield de druk er ook nog flink op. Flash was niet meer bij machte om het tij te keren en moest ook de 3e set aan Kangeroe laten (15-25). Flash deed het in de 4e set stukken beter. Aanvallend kwam het veel beter uit de verf en blokkerend lukte het ook enkele malen heel goed. Daarnaast liet Kangeroe ook enkele steken vallen. Maar het bleef lang spannend in deze set. Maar Flash trok gelukkig met een sterk blok aan het langste eind. (28-26). Uiteindelijk ging Kangeroe er verdiend met de winst vandoor . Voor Flash had er meer ingezeten maar door diverse slordigheden doet het zichzelf te kort. Volgende week zaterdag zal Flash opnieuw een sterke tegenstander treffen. Dan gaat Flash richting Groningen om het op te nemen tegen Oranje Nassau D4. Dat het daar beter moet is wel duidelijk. Aanvang in De Brug 16.30 uur.