Flash Nieuwleusen D2 moest opnieuw het onderspit delven in Groningen. Na Donitas D5, Exstudiantes D1 was nu Oranje Nassau D4 de baas in eigen huis. Dus wederom lukte het Flash niet om een punt mee te nemen. Hopelijk komt daar a.s. zaterdag verandering in. Dan gaat Flash opnieuw naar Groningen op bezoek bij Veracles D5.

Flash had het in de 1e set prima onder controle. Zij moesten wel hard werken voor de punten, maar dat is vaak geen probleem. Flash pakte een kleine voorsprong. Maar Oranje Nassau ging wat beter spelen en sloegen zomaar 6 punten op rij binnen. Flash probeerde het nog wel maar kon dit niet meer recht breien. 25-19.

In de 2e set maakte Flash in het begin te veel foutjes waardoor zij in de achtervolging moesten. Maar Flash herstelde deze achterstand toch nog, al moesten zij daar wel veel lange rally’s voor spelen. Maar wederom liet Flash het op beslissende momenten liggen (25-21).

Flash was in de 3e set niet genoeg bij de les. Flash kwam niet aan aanvallen toe. Al was dit ook de verdienste van Oranje Nassau. Flash kwam er in deze set niet meer aan te pas. (25-13)

De 4e set leek alles op rolletjes te lopen. Flash pakte een ruime voorsprong. Maar wederom liet het steken vallen. Oranje Nassau trok zomaar weer de stand gelijk. Maar Flash liet het hierbij niet zitten. Opnieuw kantelde de wedstrijd  in het voordeel van Flash. Met een 24-19 voorsprong leek Flash de set winnend af te sluiten. Maar zoals wel vaker dit seizoen verdween de voorsprong als sneeuw voor de zon.

Oranje Nassau wist alsnog de set naar zich toe te trekken (27-25). Bijzonder teleurgesteld verliet Flash Groningen. Daarom past de boze gans onderweg ook prima in dit verhaal. Nadat we de grens van Groningen waren gepasseerd kwam de lach wat terug toen de grote M in zicht kwam.

Deze week maar eens weer lekker trainen  en dan kijken wat ons volgende week brengt.

Zoals eerder vermeld:  Veracles D5 uit altijd lastig. Aanvang in de  Struikhal Groningen: 13.00 uur.