Flash nam na drie keer een bezoek aan Groningen nog geen punt mee naar Nieuwleusen. Maar na de vierde keer was het wel raak . In een uiterst ,vermakelijke, spannende, hilarische, rommelig, verbijsterende wedstrijd won Flash D2 in “De groene hel” met 2-3 van Veracles D5.

Nadat de boze Zwaan van vorige week landelijk nieuws werd was het afgelopen week wat rommelig in Nieuwleusen. Sarina zat nog op Bonaire maar kwam vrijdag bruin verbrand terug. Nikki en Daphne namen vol verdriet afscheid van Snick en Simon. En ook de donderdag training verliep niet geheel vlekkeloos. Maar desalniettemin vertrok Flash vol goede moed richting Groningen. Waar onderweg de dames zich al verheerlijkten op de heerlijke tosti’s aldaar.

Flash D2 opdracht; gewoon lekker geconcentreerd gaan spelen en dan kijken waar het schip strand.

Flash pakte het goed op. Passend was het goed, hierdoor kon Jasmijn de ballen op een  presenteer blaadje leggen .Noa en vooral Anne Karlijn wisten hier wel raad mee en waren goed op dreef. Veracles liet ook aantal malen zien dat ze zich niet zomaar van het veld lieten slaan .Het bleef dan ook lang gelijkwaardig in deze set. Maar Flash sloeg nu toe waar het de laatste wedstrijden vaak liet liggen en pakte met 21-25 de 1e set. In 2e set zette Flash de lijn door. De service druk werd verhoogd, hierdoor kwam Veracles weinig tot aanvallen en maakten veel fouten. Flash haalde simpel de set met 17-25 binnen. Hoe anders verliep set 3 en 4. Flash was het helemaal kwijt. Vooral serverend maakte Flash teveel fouten. De onzekerheid sloop in het team, maar dit was ook de verdienste van Veracles. Flash had blokkerend en verdedigend totaal geen grip meer op het spel  van Veracles. Het werd daarnaast ook nog eens bijzonder rommelig door de vele onderbrekingen door afscheid nemende speelsters van Veracles. Met 25-14 en 25-17 gingen deze sets naar Veracles. Het was lang geleden maar een 5e set moest er aan te pas komen. Flash herstelde zich heel goed. Tot 12 -12 bleef het spannend .Het thuispubliek liet zich nog een keer flink horen , maar Flash raakte hierdoor niet van slag en sloeg hard toe, en haalde ietwat gelukkig het setpunt binnen. Flash flikt het gewoon in Groningen en liet Veracles verbijsterd achter. 12-15.

Hebt u ook zo genoten van Flash Nieuwleusen D2? Kom ons dan nog één keer aanmoedigen. Op 15 April speelt Flash Nieuwleusen D2 haar laatste competitie wedstrijd thuis tegen Olhaco D2. Flash heeft nog 1 punt nodig voor klasse behoud. Aanvang in De Spil 15.00

Liefs Flash Nieuwleusen D2