Op 15 april 2023 om 14:00 uur had jongens A1 van Flash Nieuwleusen een wedstrijd op het programma staan tegen Ouvol Oudleusen XA1. De jongens van Nieuwleusen waren officieel op 8 april 2023 al kampioen geworden van de competitie maar stonden nog niet op plek 1. De nummer 1 (voor deze wedstrijd) heeft dit seizoen met dispensatie spelers gespeeld waardoor het geen kampioen kan worden. Flash had genoeg aan 2 punten om eerste te staan in de competitie.

De wedstrijd in Oudleusen begon een beetje tam voor de jongens uit Nieuwleusen. Er vielen makkelijke ballen op de grond en het team uit Oudleusen kon makkelijk meekomen. Na een time-out waar de boel op scherp werd gezet ging eigenlijk de gehele wedstrijd voorspoedig. De sets werden gewonnen door de jongens van Flash Nieuwleusen A1 met 14 – 25, 7 – 25, 16 – 25 en 8 – 25.

In elke set namen verschillende spelers om en om het voortouw. Lars had een serve serie waardoor een complete set makkelijk werd binnen gehaald. Swen, Kyron, Sam en Luuk waren aan het net heer en meester. Stan legde als spelverdeler op crusiale moment perfect de bal bij de juiste speler. Ole was zoals altijd stoïcijns met het maken van belangrijke punten. Zo droeg iedereen bij aan de zakelijke overwinning.

Wij (als coaches Jesse, Jeffrey en het gehele team) willen de sponsor Oost 5 Architectuur bedanken voor de geweldige kampioenshirts. Het bestuur van Flash willen we bedanken voor de chocoladereep. Daarnaast willen wij ook het meegereisde publiek bedanken voor het aanmoedigen tijdens deze uitwedstrijd.

Het volleybalseizoen is klaar en er wordt van een welverdiende zomerstop genoten. Volgend seizoen zien we graag weer jullie support