Flash D2 deed uiteindelijk wat het moest doen, minimaal één punt halen tegen de nummer 3 Olhaco D2. Maar voor Flash had er wel meer ingezeten. Flash liet in de 5e set de overwinning door de handen glippen. Olhaco ging er met de buit vandoor 2-3.

Flash begon sterk aan de wedstrijd. Serverend en aanvallend wist Flash de tegenstander flink onder druk te houden. Olhaco moest meerdere malen toekijken dat Nikki de ballen keihard insloeg. Flash trok dus vrij eenvoudig de 1e set naar zich toe. 25-14.

Hoe raar kan het verlopen. Doelstelling voor deze wedstrijd was immers behaald. Maar Flash liet zich in de 2e set helemaal aftroeven door Olhaco. De Hoogeveners waren op alle fronten beter. Flash kwam eind van deze set nog wel wat terug ,maar daarvoor was het al te laat. 17-25.

De 3e set  was het spannendst. Olhaco en Flash waren aan elkaar gewaagd. Heel veel lange rally’s moest er aan te pas komen om tot de nodige punten komen . Maar door Noa aan de buitenkant en Iris met een geweldige serve wist Flash de set met 27-25 naar zich toe te trekken. De 4e set een kopie van de 2e . Flash maakte veel onnodige fouten. Het desbetreffende shirt die daar ook bij hoort zal deze week wel weer verschijnen op de training. Olhaco denderde eroverheen 12-25. Wederom een 5e set . Flash pakte direct een 5-1 voorsprong en ging met 8-3 wisselen van speelhelft. Niks aan handje dus. Flash liep zelfs uit naar een 11-3 voorsprong .Maar zoals wel vaker dit seizoen brak het wat bij Flash. Olhaco vocht zich terug in de wedstrijd. Flash had het passend lastig en kon aanvallend te weinig uitrichten. Flash liet daardoor de overwinning zomaar uit de handen glippen 15-17.Helaas in de laatste wedstrijd een 2-3 nederlaag. Maar deze wedstrijd vertelde ook wel een beetje het verloop van het seizoen van Flash Nieuwleusen D2. Het ging met pieken en dalen. Maar het zit er alweer op.

Flash Nieuwleusen handhaafde zich in deze klasse op een ietwat teleurstellende 9e plaats.

Donitas 5 werd in deze promotieklasse de terechte kampioen.Smash Beilen D1 zich gaat opmaken voor P/D wedstrijden.

Maar bij dit laatste verslag wil Flash Nieuwleusen D2 iedereen die zich op één of andere manier heeft ingezet voorVolleybal vereniging Flash Nieuwleusen hartelijk bedanken. Hierbij ook alle sponsoren die belangrijke bijdrage leveren aan deze mooie club.

En natuurlijk onze supporters die aanwezig waren bij onze wedstrijden of meekeken via de livestream. Top dat jullie er waren.

Groetjes en veel liefs van Eline, Jasmijn, Iris, Lotte, Daphne, Sterre, Nikki, Iris, Sarina, Noa, Anne-Karlijn, Korien en trainer/coach Wim.