Flash Nieuwleusen D2 won de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegen Voorsterslag D1 werd nipt gewonnen met 3-2.

Flash begon nog redelijk aan de wedstrijd, maar moest in het verloop van de eerste set toekijken dat Voorsterslag D1 veel beter en slimmer speelden. Deze set was dan ook snel gespeeld (16-25)

Flash kreeg in de 2e set wat meer grip op de tegenstander en kon serverend wat meer druk leggen. Flash moest nog wel hard werken voor de punten en profiteerde van de fouten van de dames uit Zwolle. Gelukkig was Jasmijn enorm op dreef in haar service beurten en kon bij regelmaat de juiste keuzes aan het net maken. Flash won deze uiterst spannende set met minimaal verschil. (28-26). Flash en Voorsterslag maakten er in de 3e set opnieuw een spannend potje van. Dat er lange rally’s aan te pas kwam was al geen verassing meer. Gelukkig trok voor het publiek uit Nieuwleusen, Flash D2 aan het langste eind opnieuw met een klein verschil (26-24). De 4e set liet Flash het er behoorlijk bij zitten. Flash was ineens niet meer bij machte om het Voorsterslag lastig te maken. Zij pakten overtuigend deze set (16-25)

Een 5e set moest er aan te pas komen. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Maar aan het eind bleek Flash de gelukkigste. Nadat Noa en Lotte een prima aanval afrondden, was het opnieuw Lotte die via een ijzersterk blok de overwinning voor Flash binnen haalde. Een zwaar bevochten overwinning voor Flash D2.

Flash zal toch wat stabieler moeten worden, zodat er niet teveel verschil in de sets ontstaan. Maar daar zal zeker de komende weken aan gewerkt worden.

De volgende wedstrijd zal a.s. vrijdagavond 6 Oktober worden gespeeld. Flash zal het dan in Kampen opnemen tegen Reflex D2. Aanvang aldaar 20.30 uur.

 

Liefs Flash Nieuwleusen D2