Flash D2 boekte een klinkende overwinning op Tjoba D2. De Klazinaveerders hadden tot nu toe alleen maar met een set verschil gewonnen of verloren. Het beloofde dan ook een spannende wedstrijd te worden.

Na de vorige wedstrijd van Flash, welkeoverigens met 3-1 werd gewonnen van HeVoc ’89, werden de vrije weken benut om de puntjes op de i te zetten. Het spel moest gewoon verbeterd worden en de service druk moest omhoog. Flash kwam dan ook in de eerste set prima voor de dag. Goed serverend en aanvallend zeer sterk werd Tjoba onder druk gezet. Ook de eigen foutenlast bleef laag. Flash won vrij eenvoudig deze set (25-14).

Flash kon ook in de tweede set het vertoonde spel goed vast houden. Tjoba beet wel wat meer van haar af, maar kwam in deze set wat tekort. (25-20).

In de 3e pakte Flash een voorsprong van 6 punten, maar die werd helaas weer teniet gedaan door Tjoba. Daarna bleven beide teams gelijkwaardig. Spannend was het op het eind wel. Flash pakte op nippertje de set met 29-27.

In de laatste set kon Flash niet meer brengen wat het in de vorige sets had geleverd . Tjoba ging met de winst aan de haal en namen het verdiende punt mee naar huis. Flash D2 behaalde een goede 3-1 zege en dit moet vertrouwen geven voor de wedstrijd van a.s. zaterdag 11 november, dan moet Flash Nieuwleusen D2 het opnemen in een uitwedstrijd tegen De Bevers D3.

Aanvang 14.30 uur in sporthal Heidepark , Lemelerveld.